EXENTRI® Multiwallet kortholder i skinn med mynt/AirTag lomme

EXENTRI® Multiwallet kortholder i skinn med mynt/AirTag lomme

Velg Variant

Art.nr. EXM 507

Kompakt & elegant! Rask tilgang. Stor lagringsplass. RFID-beskyttelse. Kvalitetsmaterialer. Norsk design. For 5-10 kort, sedler, kvitteringer, mynter, AirTag eller andre små objekter.

EXENTRI Multiwallet er en moderne lommebok som kombinerer liten størrelse og lett tilgjengelighet med stor lagringsplass. Direkte tilgang til ditt mest brukte kort uten å måtte åpne lommeboken. Praktisk lomme med plass til noen mynter eller AirTag for å spore lommeboken. Kompakt og slitesterk for å dekke alle dine daglige behov, samtidig som lommeboken forblir slank. Sikker låsemekanisme i justerbart solid rustfritt stål. Ekte kvalitetsskinn for et eksklusivt uttrykk og lang holdbarhet. Utstyrt med innebygd RFID-blokk teknologi som beskytter kortene mot identitetstyveri og elektronisk lommetyveri. Klassisk og tidløst design.

Den kan preges med logo/budskap i front, på innsiden eller baksiden og leveres i en lekker eske.

Tilgjengelig i flere farger og strukturer.
Registrert produkt design.

Pris

Antall 10 25 50 100 200 500
Pris/stk 417,00 364,00 335,00 306,00 267,00 231,00

Vi tilbyr

   Personlig service
   Gratis digital korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Raske leveranser

Spør oss

Ring:

E-post:
stromme@strommes.noEXENTRI®

EXENTRI Wallets er et resultat av to unge nordmenn som ble oppmerksomme på den økende etterspørselen etter en mer moderne lommebok. De ønsket å lage en liten, praktisk og brilliant lommebok som kombinerte funksjonalitet med klassisk stil og moderne behov for lagringsplass til flere kort, sedler og kvitteringer, samt umiddelbar tilgang til kort. Sammen utviklet de et unikt design hvor man beholdt lommeboken slank, stilig og svært funksjonell. Resultatet ble den norske oppfinnelsen EXENTRI Wallet. Gjennom årene har lidenskapen vokst og merkevaren EXENTRI representerer innovasjon og kvalitetsprodukter med unike egenskaper.


Vis samtlige produkter fra EXENTRI®
Art.nr. EXM 507
Material Ekte skinn og rustfritt stål
Dimensioner Ca. 90x70x15 mm
Vikt Ca. 70g
Paketering Elegant eske
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva.